The Post Building

Home » Projects » The Post Building
The Post Building

London, UK

The post building is a former sorting office for Royal Mail and was converted to a flexible office and residential building with street level retail and restaurant space as well as rooftop public gardens, all designed to enhance the public realm in the area.

 

For the base build and commercial side of the project we designed an Automated Access Control System (AACS), CCTV system, and an intercom system. For the residential areas of the building we designed an entrance control system and lobby that integrated sympathetically into the aesthetic design of the building. Intercom systems were also installed for residents and the concierge service to use. We also followed and implemented guidelines from Secured by Design standards which included PAS 24 doors.